Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Share/Bookmark

 

MAGASINET VINFO

Vinfo är vårt eget magasin om mat, dryck och upplevelser. Tidningen utkommer fyra gånger om året (tre printutgåvor samt en digitalutgåva) och skickas kostnadsfritt till dig som fyllt 25 år. Här finner du information om VinContorets evenemang, Granqvist Beverage House produkter och producenter samt recept, dryckestips och aktuella händelser rörande dryckesvärlden.

Vinfo har varit vår informationstidsskrift sedan månadsskiftet september-oktober 1995, då premiärnumret kom ut. Sedan dess har vi hunnit presentera en lång rad drycker, vinregioner och producenter. Det första numret trycktes i 2.000 exemplar och fick en strykande åtgång. Idag är upplagan uppe i drygt 65.000 exemplar och har cirka 55.000 prenumeranter! En prenumeration är kostnadsfri. Det enda du behöver göra är att meddela oss ditt namn, adress och e-postadress så sänder vi Vinfo till dig. Naturligtvis helt kostnadsfritt!

Välkommen som prenumerant!

 

SENASTE NUMRET

Den börjar närma sig. Undan för undan får novembermörkret ge vika för julens ljus. En fantastisk tid med festligheter och gemenskap ligger framför oss. Vårt alldeles nya nummer av magasinet VINFO, det 77:e i ordingen, bjuder på gott om tips på mat och dryck som förgyller vinterns högtider. Allt från portvin i toppklass till snapsbackar och biodynamiskt bubbel.
Recepten i VINFO nummer 77 är framtagna av VinContorets kock Stefan Grynge. Visst skulle det smaka med en cheesecake med apelsin och chili? Riktigt gott tillsammans med ett glas Chateau Dereszla Tokaji Aszú 5 Puttonyos 2013!

Vi önskar er en god jul och gott nytt år!

VINFO NUMMER 77, 2018

Anmälan för Vinfo

Ditt namn*
Din e-postadress (obligatorisk för digitala utskick)
Adress*
Postnummer*
Ort*

Anmälan till vårt nyhetsbrev

Ditt namn
Din e-postadress*
Stad*