Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Share/Bookmark


RESOR


Upplev och lär om smakernas riken.

Våra nära relationer med producenter av drycker och mat världen över gör att vi kan erbjuda unika smakresor. Att VinContoret och Granqvist Beverage House är systerföretag gör att vi håller vår kunskap aktuell och levande.

Här presenterar vi aktuella resor. Välkommen att kontakta vår samarbetspartner First Class Travel för bokning och/eller information. Frågor om reseprogrammet, boendet, måltider med mera kan även besvaras av VinContorets Lennart Grimsholm. Du når honom på telefon 010 - 490 27 90 eller via e-post.


Exklusiv resa till Champagne 22 – 26  maj 2019 (FULLBOKAD)

Vårens resa går till Champagnedistriktet! Här har du möjlighet att besöka några riktigt bra små och medelstora Champagnehus i detta klassiska distrikt. Vi bor strax utanför Épernay på ett nyrenoverat hotell av hög standard. Härifrån gör vi våra utflykter till de tre stora distrikten Montagne de Reims, Vallée de la Marne och Côte des Blancs. Champagne H Billiot, Champagne Haton, Champagne Penet är några av de producenter som vi besöker. Vad sägs om en lunch med champagne hemma hos en av våra producenter och en diner vinicole med genomgående champagne! Våra resor har blivit kända för sina kulinariska upplevelser, så även denna resa vilken bjuder på många läckerheter i matväg. Klassiska Michelinrestaurangen ”Le Millinaire” i Reims missar vi naturligtvis inte.

Pris per person i dubbelrum: 19 995 kr inkl moms. Flyg från Landvetter/Arlanda till Paris, busstransporter, hotell, inträden, provningar och samtliga måltider med tillhörande champagner/viner ingår i priset.

Antalet platser är starkt begränsat. Endast 20 personer har möjlighet att delta i denna exklusiva resa till Champagne.
 

Baskien, Rioja och Navarra – en resa till livets goda. 24 – 28 september 2019 (FULLBOKAD)

Följ med oss på resan till några av Spaniens norra vindistrikt! Det har hänt mycket inom vinnäringen i Rioja och Navarra de senaste åren. Vi besöker några riktigt intressanta producenter såsom bl.a.: Bodegas Amezola, Viña Emiliano, Bodegas Tierra, Bodegas Baigorri och Bodegas Irache. I Baskien, bekantar vi oss med de speciella vita Txakoli-vinerna. Utmärkta viner till pinchos! Vi flyger till Bilbao och bor på ett mycket bekvämt litet hotell, som är centralt beläget i Logroño, huvudorten i Rioja. Restauranger som vi tillsammans med våra vinproducenter i området valt ut dukar upp regionala delikatesser. En kväll ägnas åt de pittoreska pinchosbarerna utmed Calle del Laurel i Logroño. Allt detta och mycket mer får du på vår resa hösten 2018.

Pris per person i dubbelrum: 17 995 kr inkl moms. Allt ingår i priset! Flyg, hotell, busstransporter, inträden, provningar, måltider (inklusive viner till luncher och middagar).

Antal platser är begränsat till 26 personer. Vi samarbetar med First Class Travel som  tar hand om din bokning.

Fullständigt reseprogram finner du här.

First Class Travel tillämpar Konsumentverkets allmänna villkor för paketresor. För mer information: www.konsumentverket.se

 

 

 

Spännande vingårdsbesök väntar i Toscana.