Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Share/Bookmark

 

MAGASINET VINFO

Vinfo är vårt eget magasin om mat, dryck och upplevelser. Tidningen utkommer fyra gånger om året (tre printutgåvor samt en digitalutgåva) och skickas kostnadsfritt till dig som fyllt 25 år. Här finner du information om VinContorets evenemang, Granqvist Beverage House produkter och producenter samt recept, dryckestips och aktuella händelser rörande dryckesvärlden.

Vinfo har varit vår informationstidsskrift sedan månadsskiftet september-oktober 1995, då premiärnumret kom ut. Sedan dess har vi hunnit presentera en lång rad drycker, vinregioner och producenter. Det första numret trycktes i 2.000 exemplar och fick en strykande åtgång. Idag är upplagan uppe i drygt 65.000 exemplar och har cirka 55.000 prenumeranter! En prenumeration är kostnadsfri. Det enda du behöver göra är att meddela oss ditt namn, adress och e-postadress så sänder vi Vinfo till dig. Naturligtvis helt kostnadsfritt!

Välkommen som prenumerant!

SENASTE NUMRET

De färgsprakande träden avslöjar att hösten är här. Solstolen på uteplatsen byts mot soffan i vardagsrummet och sommarens roséviner och lätta grillrätter får ge plats åt långkok och mustiga rödviner.

I höstens ”mininummer” av VINFO har vi valt ut våra röda och vita höstfavoriter. Till dessa presenterar vi passande recept. Dessutom får ni bekanta er med våra tre nya Madeiraviner, som lanseras på Systembolaget under höstmånaderna!

Vi önskar er alla en trevlig läsning!

VINFO NUMMER 88, 2022

Anmälan för Vinfo

Ditt namn*
Din e-postadress*
Adress*
Postnummer*
Ort*

Anmälan till vårt nyhetsbrev

Ditt namn
Din e-postadress*
Stad*

 

TIDIGARE NUMMER AV VINFO

Klicka på bilderna för att läsa.

VINFO NUMMER 87, 2022