Den här sidan använder cookies. Mer info här. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du våra cookies. OK!

Share/Bookmark

RESOR

Upplev och lär om smakernas riken!
Våra nära relationer med producenter av dryck och mat världen över gör att vi kan erbjuda unika smakresor. Den ger oss möjlighet att besöka vingårdar och destillerier som normalt inte öppnar för allmänheten. Våra producenter hjälper oss också att hitta de genuina restauranger som gör våra resor till något utöver det vanliga.  

Visst smakar Amarone bäst om du avnjuter den i solen omgiven av Venetos böljande kullar!

Här presenterar vi aktuella resor. Frågor om reseprogram, boendet, måltider med mera besvaras av VinContorets Lennart Grimsholm. Du når honom på telefon 010 - 490 27 90 eller via e-post.

PIEMONTES GULDKORN 4 – 8 oktober 2022

Med boende på det exklusiva hotellet Villa d’Amelia utanför Alba som bas besöker vi producenter i Barbaresco och Barolo. Vi får bland annat uppleva en middag med provning under ledning av suveräne vinmakaren Marco Bonfante. Tryffelsafari i samarbete med Tryffelinstitutet i Alba står också på programmet. I detta område, som är känt sedan länge för sin ”Slow Food”, besöker vi de bästa lokala restaurangerna för att få del av matkulturen! 

Att resa med VinContoret är bekvämt och bekymmersfritt. Boende, utflykter, guider, mat och dryck - allt ingår i priset! Vi visar en sida av Piemonte som få andra researrangörer har tillgång till. Detta får du bara inte missa!

Fullständigt reseprogram

Bokningsblankett Piemonte 2022

 

KONFERENSRESOR

Konferens med det lilla extra
Konferera i Italien, Tyskland eller kanske Skottland och kombinera din resa med provningar och spännande besök hos dryckesproducenter! Vi skräddarsyr konferensresor där allt ingår! Kontakta oss för mer information om er speciella konferensupplevelse.